مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مبلغ رهن از صاحبخانه پس از تخلیه مورد اجاره

باسلام خدمت سروران عزیز که وقت خود را جهت راهنمایی هموطنان خود به رایگان و درکمال انسانیت قرارمیدهید.
اینجانب بمدت یکسال آپارتمانی را بصورت رهن کامل اجاره کرده بودم که بدلیل ندادن مبلغ رهن از سوی صاحبخانه یک هفته هم بیشتر ماندیم ولی بالاخره باید تخلیه می کردیم چون روزی چندین نفر برای بازدید از منزل میامدند و بدلیل مبلغ بلای پیشنهادی از سوس صاحبخانه کسی حاضر به اجاره کردن نمیشد. درهرحال منزل را تخلیه و کلید را به ایشان سپردیم. حتی ریالی از پول را نداد. پس از طریق شکایت و شعبه حقوقی رای محکومیت و پرداخت رهن بنفع من صادر شد.الان درخواست اعسار داده است بدون اینکه تاکنون ریالی پرداخت کرده باشد و دادگاه رسیدگی هم در شهریورماه برگزار میشود.(قبلا همه کارتهای ایشان را هم مسدود کرده بودم و تنها ملکی هم که بنامش بوده همین موردی بود که من درآن ساکن بودم). خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، در جلسه اعسار به داشتن ملک اشاره کنید و اینکه پول رهن شما دست ایشان بوده و میبایست مسترد کند و محلی برای اعسار وجود ندارد، اگر در ضمایم دادخواست لیست اموال و دارایی ها را عنوان نکرده(از جمله همین ملک و پول رهن شما) از این مورد استفاده کنید تا اعسار وی رد شود.