مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در کلاهبرداری

با سلام و عرض ادب.سوالی داشتم از این بابت که یکی از اقوام ما که حساب های بانکی اش دست همسرش بوده و او با این حساب ها کار میکرده.پول های از بابت قرارداد های ماشین به حساب این خانوم واریز میشده ولی اطلاعی نداشته که این پول ها بابت چی بوده بعد از دادگاه میخوان این خانوم و اتهام مشارکت در کلاهبرداری به خاطر اینکه همسرشون نتونسته بر سر قرار داد ها پایبند باشه برای ایشون میاد.در صورتی که قرارداد ها کاملا شخصی بین طرفین بوده و هیچ مهر و امضا و اثر انگشتی از این خانوم نه پای قرار داد ها و نه حتی سفته و چک ها نیست .میخواستم بدونم روند پرونده که الان در باز پرسی است چطوریه و اینکه چطور میتونن تبرئه بگیرند

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص بازپرس محترم رسیدگی کننده با توجه به مدارک وادله موجود در پرونده ملاک عمل است