مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش مغازه حریم جاده

باسلام وقت بخیر
چند مغازه در حریم جاده خریداری نمودم طبق استعلام اداره راهداری ملک کامل در حریم جاده است وقابل نقل وانتقال نمی باشد اما فروشنده استعلام بنیاد مسکن که عدم اظهارنظر به علت خارج بودن در طرح هادی روستا بوده در دفتر خانه انتقال سند داده است و حالا خریدار به استناد به استعلام اداره راهداری درخواست فسخ معامله را دارد و فروشنده حاضر به فسخ معامله وعودت ثمن‌ معامله نیست.
1. آیا معامله قابل فسخ در دادگاه می باشد؟
2.آیا انتقال سند در دفترخانه بدون در نظر گرفتن استعلام راهداری حریم جاده درست بوده است؟
لطفا راهنمایی فرمایید با سپاس از شما

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است