مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

همسرم 2 سال و نیم کلید خونه رو عوض کرده و رفته و من خبری ازش ندارم یکسال هم نفقه نریخت الان داره نفقه میریزه آیا میتونم ازش جدا شم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ترک منزل با این مدت
اری برای زوجه حق طلاق ایجاد می‌کند

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام شما باید دادخواست مطالبه نفقه معوقه مطرح کنید و با گرفتن حکم عدم پرداخت بیش از 6 ماه نفقه به استناد ان دادخواست طلاق ثبت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به علت ترک زندگی مشترک و عدم تعیین تکلیف زندگی می‌توان اقدام قانونی صورت پذیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا دادخواست الزام به تهیه منزل مستقل اقامه نمایید
و درخواست اجرای مهریه را مطرح نمایید
و ...

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله منعی ندارد دادخواست طلاق به علت عسرو حرج زوجه دهید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به علت اینکه همسر شما نفقه بیش از 6 ماه را پرداخت نکرده است عسر و حرج احراز شده است و می‌توانید نسبت به متارکه اقدام نمائید.
از سوی دیگر حدود 3 سال است که از همسرتان جدا زندگی می‌کنید و این هم موجبی برای طلاق شما خواهد بود.

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

ابتدا باید دادخواست مطالبه نفقه والزام به تهیه مسکن بدهید وپس از جمع آوری ادله به فکرطلاق باشید