مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح و فحاشی

با سلام حدود هشت ماه پیش شخصی که کاملا میشناسمش سر مسائل مالی تلفنی با من بحث کرد من که طلب مالی ازش داشتم باهاش تو پارک نزدیک محل سکونتش قرار گذاشتم تا صحبت کنیم و مشکل رو حل کنیم ولی به محض آمدن با قمه به من حمله ور شد و باعث شکستگی استخوان ساعد خونریزی ناحیه سر من شد و دستم رو جراحی کردم و پلاتین گزاشتم .من شکایت کردم و شاهدیم دارم ولی طول درمان واسم بریدن که تا الان ادامه داره دادگاه و کلانتری هم میگن تا تمام نشه نمیتونیم جلب صادر کنیم خواستم راهنمایی کنید چطور کارم زودتر راه میافته چونکه باخبر شدم میخواد از کشور فرار کنه

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود،حکم جلب ارتباطی به کلانتری ندارد درخواست کنید پرونده به دادسرا ارسال شود در شعبه متهم احضار وازایشان تامین اخذ میشود بدیهی است درصورت عدم حضور،متهم جلب میشود