مشاوره حقوقی رایگان - ثبت قرارداد شراکت

با عرض سلام و خسته نباشید
سوال بنده این است که یکی از دوستان ملک تجاری دارند و میخوایم که با هم شریک بشیم بصورتی که جا از ایشون و کار و سرمایه از بنده، ولی چون میخوام کارگاهم رو جمع کنم میخوام خیالم از اونجا بودنم راحت بشه که فردا روزی نگه جمع کن، چه قراردادی بنویسیم؟؟ کجا بریم ثبت کنیم؟؟ شرایطش چیه؟؟؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.حتما با شخص وکیلی که در حوزه قراردادها واصولا قرارداد نویسی تبحر دارد مشاوره کنید.