مشاوره حقوقی رایگان - تعویضی بودن بدنه خودرو

با سلام و خسته نباشید
من یک پراید مدل 97 در تاریخ 26 اسفند 1402 خریدم کارشناسی هم بردم گفتن که مشکلی ندارد و الان فهمیدم که اتاق تعویض هستش البته توی برگ سبز قید شده ولی من نمیدونستم و فروشنده هم چیزی نگفت
الان میتونم شکایت کنم و آیا فایده ای هم دارد؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورتیکه درمبایعه نامه خودرو بدون اتاق تعویض قید شده باشد ویااینکه بتوانید اثبات کنید معامله براین شرط صورت گرفته است. بله.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید از فروشنده و کارشناس هر دو شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا تامین دلیل با جلب نظر کارشناس دهید سپس بر اساس نظریه کارشناس علیه فروشنده و آن کارشناس قبلی طرح دعوا نمایید و مطالبه خسارت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با در نظر گرفتن اتفاق تعویض خریداری شده باشد کاری نمیشه کرد در غیر این صورت می توانید معامله را فسخ کنید.
به هر حال اگر ثابت کنید از این وضعیت اطلاع نداشتید می توانید معامله را فسخ کنید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت عدم اطلاع می‌توانید فسخ نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
به علت اینکه در برگ سبز خودرو
، تعویض اتاق ذکر شده است ممکن است نتیجه نگیرید مگر عدم علم و اطلاع شما احراز گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه در برگ سبز قید شده بود و موردی نبوده است که پنهان شده باشد فلذا از این بابت شما نمی‌توانید نسبت به شکایت با فایده اقدام بفرمائید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان طرح شکایت خواهید داشت ولیکن نتیجه مثبت بدست نخواهد آمد.