مشاوره حقوقی رایگان - جدا کردن یارانه بعد از طلاق توافقی

باعرض سلام وخسته نباشید خدمت وکلای عزیزمون .ببخشید من نزدیک 8 ماه میشود که من و خانومم به صورت توافقی از هم جداشدیم .منتها ازسال 90 که باخانومم خواستیم زندگی رو شروع کنیم گفتند یارانه خودتون رو بروید درست کنید اون موقع اگر توهرتاریخی یا روزی ماه یارانه رو جدا میکردی دیگه یک ماه یارانه قطع میشد ما که دو نفری رفتیم پلیس به علاوه 10مراجعه کردیم .کارمند اون جا به من گفت توسیستم خانومت سرپرست خونوادش بوده به اسم خانومت بمونه .من هم قبول کردم .حالاکه ازهم کاملا جدا شیدیم باید چطوری وبه کجا بروم که یارانه رو به اسم خودم برگردانم یعنی جداشون کنیم .آیا هرموقع جدا شون کنیم ما هم یک ماه یارانه معیشتیمون قطع میشود؟ لطفآ جوابم را یک مقدا آسانتر بدید ممنون میشم چون سوادم سیکل هستش به خاطر همین بتونم از راهنماییتون بنحو احسن استفاده کنم

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پلیس بعلاوه 10 مراجعه کنید راهنمایی میکنند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از فرمانداری واحد هدفمندی یارانه ها پیگیری کنید تا ببینید قطع شده یا خیر و ووو

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق پلیس 10 موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست موضوع را از پلیس بعلاوه 10 مراجعه نمایید

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

با سلام.به همراه پدارک و طلاق نامه مراجعه به استانداری و تقاضای تفکیک یارانه

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام به فرمانداری مراجعه فرمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را از طریق یکی از دفاتر پلیس 10 پیگیری بفرمائید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق پلیس بعلاوه ده میتوانید جدا کنید با ارایه مدارک طلاق

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از فرمانداری واحد هدفمندی یارانه ها پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به سازمان هدفمندی یارانه ها مراجعه و درخواست بدهید