مشاوره حقوقی رایگان - حق اولاد یا عائله مندی

من خانمی مطلقه هستم و مشغول به کار و پسری 18 ساله دارم که با من زندگی میکند و حق اولاد دریافت میکنم و بنا به دلایل شخصی نمیخواهم به محل کار خود اعلام کنم که جدا شده ام لطفا راهنمایی بفرمایید باید چه اقدامی انجام دهم که از نظر اداری در آینده دچار مشکل نشوم؟ آیا بابت دریافت حق اولاد و حق تاهل دچار مشکل خواهم شد در آینده؟ لازم به توضیح است هنوز هیچ حضانتی هم ندارم و پسر 18 سال سن دارد.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

پسر شما چون به سن قانونی رسیده شامل قانون حضانت نیست

برای دریافت حق الاولاد اگر با شما زندگی کند به حسابداری اداره متبوع اطلاع دهید تا ان را دریافت کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
به همین روند ادامه دهید مشکلی ایجاد نخواهد شد.