مشاوره حقوقی رایگان - اجاره

درود و عرض ادب
من دو سال در یک خانه مستاجر هستم
امسال با صاحبخانه به توافق رسیدیم البته خواسته‌های نامعقول داشت مانند تمدید قرارداد برای 5 ماه
ولی با این وجود توافق کردیم
ایشان در این مدت اصلا املاک برای امضا نمیان اول ما امضا میکنیم بعد میفرستن منزل تا این خانم امضا کنند
قبل از عید بر سر مبلغ اجاره که تقریبا دو برابر بود توافق کردیم از طرف ما امضا شده
ولی ایشان تاکنون برای امضا نمیان
به تلفن و‌ پیام جواب نمیدن
سوالم این هست با توجه به اتمام قرارداد
میتونه حکم‌ تخلیه بگیره
و آیا من اجاره و وما زاد ودیعه رو پرداخت بکنم
لطفا راهنمایی بفرمایین من یکماه قبل از اتمام قرارداد به ایشان گفتم
الان دیگه نمیتونم با این اجاره بها که بعد عید سربه فلک کشیده جای دیگه پیدا کتم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر اجاره شما تمدید شده باشد که مشکلی نیست و به مدت تمدید و موعد مقرر میتونید از خانه استفاده کنید ولی اگر از جانی یکی از طرفین هم امضا نشده باشد به منزله اجاره مجدد به شرایط توافق شده نیست و ماهانه باید مبلغ قبلی پرداخت شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله میتوانند موضوع را از طریق اظهارنامه رسمی به ایشان اعلام کنید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
قرارداد شفاهی اجاره در صورت اثبات اعتبار دارد ولی بهتر است موجر قرارداد را امضا کند .
اگر نتوانید تمدید قرارداد را ثابت کنید موجر می تواند دستور تخلیه بگیرد .
موفق باشید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق اظهارنامه رسمی به ایشان اعلام کنید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود اگر امضا نکردند بله میتوانن دستور یا حکم تخلیه شما رو بگیرند

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگراین خودتان هم توافقنامه یادواره نامه امضاکنید کافیست