مشاوره حقوقی رایگان - حکم و ابلاغ

سلام خسته نباشید. من مبلغ 4500000 تومان اشتباه به حساب کسی ریختم طرف پول رو نداد و دادگاه حل اختلاف او را محکوم کرده که پول بنده رو بده و حکم به من در سامانه ابلاغ شد ، حالا من چیکار باید بکنم؟ خواهشاً اگه میشه راهنمایی کنید بیکارم و واقعا نیاز به پولم دارم باتشکر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

به دادگاه مراجعه کنید و تقاضای تشکیل پرونده اجرایی را دهید

سید علیرضا فاطمی

جناب آقای سید علیرضا فاطمی :

سلام باید پیگیری کنید. به شعبه مراجعه و درخواست اجرائیه بدین.

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

تقاضای صدور اجرائیه نمایید و اگر پرداخت نکرد باید پرونده اجرایی تشکیل دهید.

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
تقاضای صدور اجراییه کنید .
موفق باشید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تقاضای تشکیل پرونده اجرایی را دهید

نامدار فرهنگیان

جناب آقای نامدار فرهنگیان :

سلام پس از قطعیت رای درخواست صدور اجراییه برای شعبه شورای حل اختلاف ارسال کنید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود باید مدام پیگیر شوید و درخواست برگ اجرایه از شعبه بنماید

جمشید کیائی فرد

جناب آقای جمشید کیائی فرد :

در صورت عدم اعتراض طرف مقابل و قطعی شدن حکم تقاضای صدور اجرائیه بدین.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

بعد از قطعیت درخواست صدور اجرائیه نموده و پس از آن از طریق اجرای احکام پیگیری نمایید

شیما دریکوند

سرکار خانم شیما دریکوند :

باسلام
درخواست صدور اجراییه کنید بعد به اجرای احکام تشریف برده و تشکیل پرونده اجرایی و بقیه مراحل اجرا

علیرضا صفری

جناب آقای علیرضا صفری :

بعد از قطعی شدن رای درخواست اجرا بفرمایید