مشاوره حقوقی رایگان - حکم کارگزینی

باسلام م خسته نباشید. بنده در مجموعه شهرداری در ارگان فضای سبز مشغول به کارم، سال 1401 با توجه به قانون ایثارگری نیروی رسمی شدم و سال 1402طی یک‌ ابلاغ داخل سازمانی بنده را به دلیل داشتن گواهینامه پایه یک به قسمت خدمات موتوری منتقل کردند،حالا واسه تغییر حکم از باغبانی به رانندگی اقدام کردم میگن حکم وگروهت هیچ تغییری نمیکنه،خواستم ببینم چکار باید بکنم؟تشکر

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا از طریق ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید و سپس در صورت عدم حصول نتیجه میتوانید موضوع را از طریق دیوان عدالت پیگیری کنید