مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

باسلام. 20سال پیش پدرم منزل خود را به مادرم واگذار کرد. و دوباره سه سال پیش با شهادت فرزندان خود به دامادش داد. داماد نیز آن را به دیگری فروخت. در حالی که مادرم نیز خانه را به من واگذار کرد. الان بعد از سه سال که من تصرف کردم و ساخت و ساز انجام دادم. اونایی که از دامادمون خونه رو خریدند از من و مادرم شکایت کردن و دادخواست ابطال قولنامه و قلع و قمع و خلع ید منو دادن. ایا می تونن بر علیه من ادعا کنن یا باید بر علیه اونی که ازش خریدن دادخواست بدن. ایا منم می تونم دادخواست تقابل بدم؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه در وهله اول باید عرض شود که پرونده های ملکی فرقی هم ندارد چه راضی باشد و چه باغات و آپارتمان ها به گونه ای نیست که صرفا با سوال و جواب کوتاه شما به راه حل قطعی و نهایی برسید پروسه رسیدگی
و پیچیدگی های خود را دارد چرا که ابعاد مسائل ملکی گسترده است و نمی‌توان بدون رویت اسناد و مدارک جواب قطعی و کامل داد و اشتباه در پرونده های ملکی چه کیفری باشد و چه حقوقی و چه بخواهیم دفاع کنیم و یا دادخواست دهیم ممکن است نتایج مطلوبی به همراه نداشته باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
بله علیه متصرف طرح دعوا کرده و شما نیز باید دفاع موثر یا دادخواست تقابل بدهید .
موفق باشید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید طرح دعوا کنید و دفاعیات لازم را انجام دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی جمیع مستندات است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد
لکن مهم آن است که کدام مبایعنامه و یا انتقال مقدم و دیگر موخر است
آنگاه مبتوان راهکار دقیقی تقدیم داشت.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

توضیحاتتون کامل نیست بهتراست مدارک به رویت برسد

شیما دریکوند

سرکار خانم شیما دریکوند :

با سلام
جهت اظهارنظر اوراق و مدارک و اسناد خود را ارائه فرمایید

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
اگر مادر شما اجازه فروش به پدر شما داده باشد و این موضوع تایید شود و واگذاری ملک به داماد شما مقدم به واگذاری ملک به شما باشد ملک متعلق به خریداران جدید است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌بایست شکایت کرده و دفاع نمایید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و بررسی مدارک است