مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال ارثی

سلام
مادر و دایی من وقتی کوچک بودند یتیم شدند و اموال پدربزرگم تماما در اختیار دایی ام بود و هیچ مالی به مادر نداد.
حال هم فوت شده است
الان باخبر شدیم که اموال ارثی پدر بزرگ را قبل از فوت با قیمت کم به محلی ها فروخته و مادرم خبر نداشت
اولا دایی بنده بی سواد و بدون اولاد بود و محلیها که از آشنایان قدیمی هستند اموال را مفت خریده اند
ثانیا مادرم در جریان امور نبوده و هیچ کدام از قولنامه ها را امضا نکرده است
ثالثا تمامی اموال (خانه ، باغ، زمین بدون سند بودند و قولنامه ای هستند)
الان مادر م می تواند شکایت کند و یک سوم حق ارث خودش را پس بگیرد ؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و عرض احترام پرونده شما ملکی است و پرونده های ملکی به گونه ای نیست که صرفا سوال و جواب شما را به راه حل قطعی و نهایی برساند چرا اسناد و مدارک ک باید بررسی شود به این علت که مسائل ملکی از قبیل اراضی ،باغات و ... ابعاد گسترده ای دارد که باید هر کدام از ابعاد دقیق و کامل بررسی شود و سپس نظر مناسب ارائه کرد چرا که اشتباه در پرونده های ملکی راهی ندارد و با توجه به ارزش املاک باید جزئیات مورد توجه قرار بگیرد