مشاوره حقوقی رایگان - عدم رعایت بهداشت در ساختمان

با سلام
صاحبخانه های هر شش طبقه یک ماهه کل راه پله تا پشت بام رو موکت رنگ روشن کردن
بتازگی ساکن طبقه پنجم با کفش در حال تردد بود که با اعتراض همسایه ها مواجه شد عنوان کرد که همیشه با دست کفش هارو به منزل میبردیم و از روی حواس پرتی و پیری با کفش تردد کردیم که این تردد با کفش بارها توسط همسایه دیده شده بود که در اخر وبا فشار صاحبخونه ها که سه نفر ساکن هستن عذرخواهی کرد
متاسفانه چند روزی هست دوباره این کارو داره تکرار میکنه و جای کفش و خاک به وضوح مشخصه
ایا مدیر ساختمان با رای اکثریت میتونه قانون بذاره که کسی حق بردن کفش به هر عنوان رو نداره وباید حمتا کفش رو در جا کفشی قرار بدن
وایا میشه از این همسایه شکایت کرد
با تشکر از دادراه و کارشناسان محترم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ تصویب چنین مصوبه‌ای از سوی مدیر ساختمان ممکن است.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

راه پله تا راه پشت بام مشاع است وحق استفاده به تمامی ساکنین بستگی داره واگر کسی که با کفش تردد میکنه معترض پهن کردن موکت باشه قانون حق رو بهش میده پس ی جورایی مصالحه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای قسمت‌های مشاهده ساختمان می‌بایست سهام مالکین رضایت دهند

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
در اماکن مشاع رضایت کلیه مالکین ضروری است .
موفق باشید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید تمام مالکین رضایت داشته باشد در غیر اینصورت امکان ندارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مجمع و یا مدیر می‌تواند چنین مقرره ای را وضع نماید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام در جلسه مطرح ورای اکثریت عمل میشود

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
مدیر ساختمان می توانید اقداماتی جهت بهتر شدن ملک اتخاذ نماید لکن این اقدامات لزوما لازم الرعایه نیست