مشاوره حقوقی رایگان - تصادف ماشین با موتور

من سوار موتور بودم ماشین از پشت بهم زد وقتی رفتم بیمارستان ماشین و موتور جا به جا شده بود و راهنمایی رانندگی کروکی رو به نفع راننده زد و من مقصر شدم الان پای سمت راستم شکسته و 8 ماه طول درمان گرفتم
اعتراض زدم کارشناس ها به حرف من اهمیتی ندادن باز من مقصر شناخته شدم واقعا تو این مملکت هیچ وجدانی نمونده بدون اینکه از من زیاد سوال بکنه من رو مقصر نشون دادن خدا ازشون نگذره من نه می تونم کار کنم نه میتونم دیه بگیرم تا 1 سال با این شرایط زندگی و کرونا
باید چه کنم
نمی دونم باید فریادم رو به گوش کی برسونم

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام چنانچه رای قطعی صادر نشده به وکیل مراجعه نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

اگه نظریه کارشناسی مخالف با اوضاع و احوال موجود باشه دادگاه به اون توجه نمیکنه فقط این موضوع را برای دادگاه ثابت کنید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer