مشاوره حقوقی رایگان - سوال ملکی

سلام وقت بخیر
3 دانگ از ملکی به نام اینجانب بعنوان مهریه در سندی ثبت شده است.(مهریه اینجانب علاوه بر 3 دانگ ،50 سکه بهار آزادی می باشد)به چه طریقی امکان دارد قبل از انحصار وراثتِ 3 دانگ باقی مانده.1/5 دانگی که سهم همسر اینجانب می باشد را با رضایت همسرم به جای 50 سکه ی مابقی مهریه صاحب شوم؟(وارث این ملک تنها دو برادر هستن که یکی همسر اینجانب میباشد).

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما عضو سایت دادراه در ابتدا بایدگفته شود مسائل ملکی یک حوزه کاملا تخصصی است که اشتباه در پرونده راه ندارد چرا که ممکن است اشتباه در ارائه لوایح، دادخواست ، دفاع منجر به نتیجه خوبی نشود و از همین روز اسناد و مدارک باید کامل و دقیق بررسی و رویت شود و سپس اقدام مقتضی در نظر گرفته شو

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
ابتدا می‌بایست انحصار وراثت اخذ شود تا مشخص شود شخص صاحب حق است

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
قبل از انحصار وراثت همسر شما مالکیتی ندارد .
موفق باشید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

قبل از انحصار وراثت همسر شما مالکیتی ندارد .بعد از انحصار وراثت میتواند به شما صلح کند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند. اگر تمامی وراث اذن دهند شدنی است
بدوا نسبت به اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید

قاسم منصورخاکی

جناب آقای قاسم منصورخاکی :

سلام،
به محض فوت مالکیت ورثه بر ماترک متوفی محقق است ولیکن ابتدا باید گواهی انحصار وراثت از طریق شورای حل اختلاف اخذ و پس از اداء حقوق و دیونی که بر ترکه میت تعلق گرفته است نسبت به مابقی مالکیت ورثه مستقر می گردد.

محمد رسولی کسانق

جناب آقای محمد رسولی کسانق :

همسر شما میتونه سهم خودشو در قبال الباقی مهریه به شما صلح کنه

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

باتنظیم قرارداد یا اقرارنامه یاصلح نامه

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
سند صلحنامه تنطیم و سهم خود را به عوض مهریه به نام شما نمایند

محمد قاسمی

جناب آقای محمد قاسمی :

سلام.دردفتراسنادرسمی باهمسرتان توافق نامه تنظیم کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید گواهی انحصار وراثت تنظیم کنید سپس نسبت به آن شخص صلحنامه بنویسید