مشاوره حقوقی رایگان - همکاری ناخواسته در فیشینگ

سلام و درود
چندوقتیه به صورت خیلی شدیدی درگیر مشکل اقتصادی هستم و بیکارم و در اسنپ کار میکنم،چند وقت پیش در یکی از گروه های تلگرامی شخصی پیشنهاد کار با حقوق روزانه 1 تا 3 میلیون داشت و حقیقت شرایط من به جایی رسیده بود که روزی 100هزارتومان هم خیلی بود چون ماشینم خرابه و نمیتونم کار کنم،بعد باهاش صحبت کردم و گفت پول میزنیم باید ارزدیجیتال بخری و منم پرسیدم پول فیشینگ هست چند بار و گفت نه و پول تمیزه و من فکر کردم به خاطر فرار از مالیات اینکار رو انجام میده،مشخصات کارتم رو گرفت با اسم و فامیل و شماره موبایلم و گفت اسمت رو میذاریم داخل لیست،گذشت تا چند روز پیش بعد از یه دعوا تو خونه خوابیدم و بیدار شدم دیدم 3 میلیون واریز کرده و با یه شماره 0917 چهار بار تماس گرفته و پیام داده و داخل تلگرام هم همینطور سریع 2700 ارز خریدم و زدم به کیف پولی که داده بود و بعداز عذرخواهی گفت مشکلی نیست و اگر هستی واریز بزنم و یه 4800 و یه 4900 زد و کار رو انجام دادم،فردا اونروز پیام داد و یه 4900 زد که دیدم حسابم مسدود شده و بهش گفتم گفت محدودیت تراکنش خورده و دوباره هم اصرار کرد که پول تمیزه و فرداش پول مسدود شد و حساب باز شد،دیروز سردرد شدید داشتم و صبح خواب بودم تا ظهر و سه بار از شماره 09821218 تماس گرفته بودن که خواب بودم و ندیدم!
الان چیکار کنم که اینا گردن من نیوفته بخدا انقدر فشار مالی دارم که طاقت تاوان دادن واسه اینا رو ندارم!