مشاوره حقوقی رایگان - انصراف از اقرارنامه اشتغال همسر

درود
من بیش از یک سال پیش طی یک اقرارنامه ای جهت اشتغال خانمم در دفترخانه حاضر شدم و رضایت دادم. قرار ما این بود که به شرایط خانه و زندگی لطمه ای وارد نشه (البته، این شرط در اقرار نامه نیامده).
در متن اقرارنامه آمده که: "زوجه حق دارد و مجاز است که در ایام زوجیت، خود تعیین شغل برای خود نماید و بدون هیچگونه محدودیتی از سوی زوج مختار است که مشاغل قانونی شرعی و متعارف در اجتماع انتخاب کند و منصوب شود و زوج از هرگونه مداخله، ایجاد مزاحمت و ممانعت علیه وی خودداری و حق انجام اعمالی که به این حق خدشه وارد آورد را ندارد و از خود سلب و ساقط نمود".
اما الان از شرایط کنونی راضی نیستم . چه کار کنم؟
یک راهی که به ذهنم میرسد این است که یک اظهارنامه به شرکتی که همسرم در آنجا کار میکند بدهم و اعلام نارضایتی از اشتغال وی کنم. شاید شرکت همکاری را قطع کند.
نظر شما چیست؟
آیا راه دیگری دارم؟
آیا اگر آن راه که به ذهنم رسیده را انجام دهم، امکان دارد که همسرم از من شکایت کند؟

سپاس

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شرکت مکلف نخواهد بود که طبق اظهارنامه ارسالی از سوی شما عمل نماید.
از سوی دیگر با عنایت به اینکه در این ارتباط، اقرارنامه رسمی تنظیم گشته است در صورتی می‌توانید مانع از اشتغال همسر خود شوید که همسرتان بر خلاف مفاد اقرارنامه عمل نموده باشد.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
زوج نمی توانید مانع اشتغال زوجه شود مگر تحت شرایط خاص
موفق باشید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر همسرتان بر خلاف مفاد اقرارنامه عمل نموده باشد میتوانید مانع اشتغال وی شوید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

به دفتر خانه مراجعه و رجوع از اذن و رضایت تنظیم نمایید.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

امکان پذیرنیست درواقع حتی اگر چنین اقرارنامه ای هم امضانمیکردید بازهم نمی توانستید ایشان رااز شغل خودمنع کنید مگر بدلایل قانونی مانند هتک حیثیت خانوادگی و...

علیرضا ترحیب

علیرضا ترحیب :

سلام، با توجه به اقرار نامه اعلامی و اذن داده شده از طرف شما،خیر نمی توانید مانع از اشتغال همسرتان بشوید مگر اینکه شغل مربوطه خلاف شان خانوادگی و امثالهم باشد که با رسیدگی در مرجع صالح و تشخیص و تایید آن ،امکان ممانعت وجود خواهد داشت.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر شغل منافی بنیان خانواده انتخاب شده است
قابلیت منع اشتغال وجود دارد

محمد رسولی کسانق

جناب آقای محمد رسولی کسانق :

تعهدی که امضا کردین ضمانت اجرایی نداده و از طرفی تنها از اشتغال به کاری میتونید ممانعت کنید که خلاف شآن باشه