مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن زمین کشاورزی

با سلام
پدر بزرگ مادری من یک زمین کشاورزی داشته در سال 1364 فوت کرده و در سال 1369 این زمین کشاورزی به دایی کوچکم داده شده که وراث امضا ولی مادر من امضا نکرده و همیشه از داییم طلب زمین میکرد ولی داییم اهمیتی نمیداد . سال 1400 مادرم فوت شدند. و الان ما میخواهیم سهم مادرم را پس بگیریم که الان یک برگه با امضا جعلی مادرم به ما نشان داده و مدعی هستند که مادرم امضا کرده .در حال حاضر بعد از چهل سال ما میتوانیم سهم مادرمان پس بگیریم؟

پاسخ ها :

مهدی عبداله زاده

جناب آقای مهدی عبداله زاده :

درود
چرا که نه!؟
پیشنهاد میکنم با همراه داشتن کلیه مدارک موضوع ادعایی به یک وکیل صالح مراجعه نمایید.
???

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

میتوانید براای اثبات جعل تقاصای کارشناسی دهید تا موصوع روشن شود

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام بله
مشهد هستید درخدمتم 09155077604

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

براای اثبات جعل تقاصای کارشناسی دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان دارد
شما ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید
و دادخواست تقسیم ترکه را اقامه نمایید
و

حسین خزانی سلطان احمدی

جناب آقای حسین خزانی سلطان احمدی :

اگر امضاء واقعاً جعلی باشد و در کارشناسی اثبات شود، به همراه یک استشهادیه مبنی بر عدم دریافت سهم الارث یا بذل آن به دایی می توانید سهم الارث مادرتان را مطالبه کنید.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اگرجعلی بودن آن را اثبات کنیدباداشتن حصر وراثت می توانید سهم مادرتان رابگیرید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

دادخواست تقاضای تقسیم ترکه دهید و تمام ورثه را طرف دعوا قرار دهید