مشاوره حقوقی رایگان - حق الوکاله وکیل

بعنوان تصرف عدوانی از بنده و همسایه ام شکایت شد وبا وکیلی قرارداد بستیم و ایشان 800میلیون اعلام کردند که با اعلام عدم رضایت مبلغ ، قرارداد را امضا کردیم و جهت ادای توضیحات روز بعد خانم همکارش با ما به دادگاه آمد و طبق اعلام بازپرس ازخودم دفاع کردم و توضیح دادم و در انتهابازپرس درخواست لایحه کردند که بنده مطالب نوشته شده خود را بعنوان لایحه ارائه نمودم و بازپرس قبول کردند و در اخر رای به نفع ما داده و منع تعقیب صادر شد . و اکنون ایشان اعلام میکند 150 میلیون تومان باید بدهید چون من کار را انجام دادم و لایحه دادم در صورتی که در پرونده هم لایحه ای که از ایشان باشد نداریم و فقط دو ساعت همکار ایشان با ما همراه بود. حال تکلیف چیست آیا 20 میلیون تومان جهت یکروز همراهی تا دادگاه کافی نمیباشد و بایدعلاوه بر 20 تومان ، 150 میلیون دیگر هم بدهیم .لطفا راهنمایی بفرمایید تشکر

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام مطابق قرارداد حق الوکاله پرداخت خواهد شد نه بیشتر نه کمتر همراهی نیز نوعی وکالت است چرا که در امور و اوضاع و احوال مسلط خواهد شد