مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه پدری مبایعه نامه

سلام خانه سند دار ارثیه پدری هست که پدرم هم 1دانگ وکالتنامه محضری برام نوشته که میگن باطله وهم اقرارنامه دستی نوشته ولی سواد نداشته دست خط خودش نیست ولی اثر انگشت و امضا هست و امضا دو شاهد هست که یکیشون فد کردن. برای 1دانگ یک مبایعنامه دستی فروش هم نوشته ولی این مدارک دست من نبوده ودست برادرم بوده که بعدا اوردن به من تحویل دادن و امضا اثر انگشت پدرم و دوشاهد هست که یکیشون فد کرده ولی چون من نبودم و بعدا اوردن به من تحویل دادن امضا اثر انگشت من روی مبایعه نامه نیست و 20 سال از این داستان میگذره میخواستم ببینم امضا اثر انگشت بزنم روش یا نه بعدا در دادگاه برام داستان نشه. واینکه من با این مدارک میتونم حقم رو بگیرم یانه.مادرم هم در قید حیات هستند. حق من رو
بعضی از بچه ها قبول دارن بعضی ها هم قبول ندارن.؟؟؟

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

نزنید چراکه جعل خواهد بود واگر به کارشناسی ارجاع شود شبهه وجعل ثابت میگردد

مهدی عبداله زاده

جناب آقای مهدی عبداله زاده :

درود و سلام؛
از اینکه بگیم شانسی ندارید درست نیست ولی حتما با ارائه کامل مدارک به یک وکیل صالح می تونید نتیجه بگیرید.

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

باسلام بله امکان احقاق حق است
مشهد هستید درخدمتم

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
هیچ تغییری در قرارداد ندهید
وکالتنامه با فوت منفسخ می شود
و

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
در فرض سوال باید به طرفیت کلیه وراث اقامه دعوا کنید .
موفق باشید .

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام قابل پیش بینی نیست ولی اگر کارشناسی شود جعل اثبات شود دردسر دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد
موضوع نیازمند برسی بیشتر است در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

حسین خزانی سلطان احمدی

جناب آقای حسین خزانی سلطان احمدی :

اثر انگشت شما تاثیری در آن سند ندارد و معتبر است.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به مطالعه پرونده و بررسی مدارک است