مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال

شخصی از مادرم 80 میلیون طلبکار هست و حسابش رو که 50 میلیون توش بود رو بلوکه کرد. بعد توقیف منزلشون رو گرفت. حالا توقیف ماشین رو هم گرفته و ماشین رو خوابونده. میخواستم بپرسم این کار شدنی هست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری مبالغ تادیه گردد جملگی باید رفع توقیف شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آری؛ این امر شدنی است و هنگامی که محکوم‌علیه نسبت به پرداخت محکوم‌به در حق محکوم‌له اقدام ننماید اموال وی توقیف خواهد شد.

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

می توانید رفع توقیف کنید
اگر مشهد هستید درخدمتم 09155077604

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
به شعبه اجرای احکام مراجعه نمایید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام اندازه مبلغ برداشته می‌شود و بعد رفع توقیف میشود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله تحت شرایطی قابل اقدام است
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید