مشاوره حقوقی رایگان - ساعت ملاقت زندانی زندان تهران بزرگ

سلام خوب هستید من پدرم به خاطر بدهی الان زندان تهران بزرگ هست میخوام بدونم ساعات ملاقات یا میتونه با ما تماس بگیرد از زندان؟ ممنون

پاسخ ها :

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

بله می‌توانند تماس بگیرند و هم میتوانید با ایشان ملاقات کنید ساعات ملاقات متفاوت است بایستی به زندان مراجعه کنید

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بله می توانند تماس بگیرند به زندان برای ملاقات مراجعه کنید

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بله می توانند.
منعی وجود ندارد.

مهدی اسدبیگی

جناب آقای مهدی اسدبیگی :

باسلام و احترام

زندان تهران بزرگ:
آدرس: تهران، جاده قدیم قم، پلیس راه حسن آباد، جاده چرمشهر، کیلومتر 5، شهرک صنعتی بیجین، مجتمع ندامتگاه تهران بزرگ
تلفن: 4- 56258010 و 9- 56258050 و 56258061

ساعات ملاقات:
به طور کلی، ملاقات با زندانیان در زندان‌های ایران روزهای پنجشنبه و جمعه از صبح تا ظهر امکان‌پذیر است.
با این حال، ساعات دقیق ملاقات ممکن است بسته به بند و شرایط زندانی متفاوت باشد.
توصیه می‌شود برای اطلاع دقیق از ساعات ملاقات، با شماره تلفن زندان تماس بگیرید یا به صورت حضوری مراجعه کنید.

پرونده های از این قبیل همیشه وجود دارند خیلی نگران نباشید
در صورت نیاز به مشاوره حقوقی یا راهنمایی بیشتر، می‌توانید وقت مشاوره تلفنی و یا حضوری بگیرید.

موفق باشید.