مشاوره حقوقی رایگان - اعمال نفوذ

در پرونده تصرف عدوانی من بعنوان متشاکی یا متهم بودم رای مبنی بر رفع تصرف به میزان 4 متر برای من داده شد غیابی بود اعتراض زدم در دادگاه بدوی نوبت داده شد از طریق تلفن آگهی رو باز کردم رسیدگی ساعت 10 بود روز موعود رسید من وشاهد ساعت 9 وربع جلوی دفتر قاصی بودیم ومدیر دفتر متوجه حضور من شد ساعت 10 رفتم چلو گفتم ساعت 10 نوبتمه گفت ن نداریم ساعت 9 بوده گفتم از سامانه گرفتم وقت رسیدگی گفت برگه بده گفتم تلفنی بوده ولی نوبتم نداد رفتم جریان ب قاضی گفتم گفت ک نوشتم تجدید وقت بشه و مدتی بعد پیام اومد پرونده در شعبه بدوی مجددا ثبت شد لتیح ای نوشتم ک اربعین عازم کربلا هستم اگر نوبتی میدن برا بعد از اربعین باشه ک مدیر دفتر گفت پرونده رفته تجدید نظر حدودا 4 برج 3 برج بعد پیام از تجدید نظر امد رفتم تجدید نظر طرف پرونده گفت کپی اسنادش ضمیمه پرونده هستن وقبلا قاضی شعبه بدوی آنها را گرفته بود وضمیمه کرده بوجود ولی قاضی تجدید نظر هرچه نگاه کرد سندی ندید ک طرف پرونده گفت کپی اسناد همراه که دادگاه تجدید نظر کپی را آنجا گرفت وضمیمه کرد درحالیکه کپی اسناد غوض شده بودن

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

نیاز به بررسی وجود دارد اعمال نفوذ خلاف و اجرای مجازات می‌باشد و در قانون مجازات اسلامی جرم انگاری شده است