مشاوره حقوقی رایگان - امین الاموال

با سلام. حدود 20 سال پیش مغازه ام دست مستاجر بود که مجبور شدم به دلیل عدم پرداخت اجاره حکم تخلیه بگیرم و تمام وسایل مغازه از طرف مامور کلانتری صورت جلسه کرد و در دادگاه دامادم امین الاحوال شد الان هیچ خبری از مستاجر یا خانواده اش نیست و هیچ آدرسی از ایشان ندارم و اکثر اجناس مغازه که کاشی بود شکسته و یک هیتر صنعتی هم مانده
الان من باید چکار کنم میتوانم بقیه اجناس و دستگاه هیتر را بفروشم تا خسارت خودم رو یک جوری جبران کنم

پاسخ ها :

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. خیر . هر اقدامی بایستی با اجازه دادگاه باشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

اجازه استفاده از آن را ندارید می‌توانید آن را تامین دلیل نموده و جهت حفاظت از آن مطالبه‌ای اجرت المثل نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
شما امین اموال محسوب می شوید و باید اموال را نگهداری نمایید
در غیر ابن صورت مسئولیت خواهید داشت

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
امین‌الاموال هستید و به رسم امانت نمی‌توانید دخل و تصرفی در امانات بدون اجازه دادگاه داشته باشید.