مشاوره حقوقی رایگان - مزایده املاک ورثه ای

سلام. 25 سال پیش پدرم فوت کرد و چند سال پیش هم مادرم فوت کرد. هم از مادر هم از پدر چندین خانه و چندین مغازه و از پدر پدرم و از پدر مادرم هم ملک مونده.4 برادر و 2 خواهریم.3 تا از برادرام بنگاه دارن و 25 ساله که از تقسیم املاک پدری و مادری به هر بهانه ای جلوگیری کردن.من بعنوان پسر کوچک این خانواده یک وکیل گرفته ام و میخواهم همه املاک به مزایده برود.اما 3 برادر مخالف همش به قیمت ملک و رای دادگاه اعتراض میدهند.لطفا راهنمایی کنید چگونه این مشکل را حل کنیم.من حقمو میخوام.و اینکه 3 برادر بزرگم چندین بار به وکلایی که گرفتم مبلغی پرداخت کرده اند که کنار بکشند. حال من یک وکیل گرفتم چگونه به او اعتماد کنم و چگونه قرارداد مورد اعتمادی ببندیم؟ وکیل هم مبلغ سنگینی از من میخواد چگونه مبلغ مورد نظر را به وکیل پرداخت کنم که بدانم حتما مشکلم را حل خواهد کرد؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در هر صورت آنها حقشان است که به نظر کارشناس اعتراض کنند اما در نهایت شما به سهم خود خواهید رسید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. به وکیلی که انتخاب کرده اید اعتماد کنید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در خصوص تقسیم ماترک برادران ملزم به اجرای قانون و تقسیم ماترک هستند و در خصوص اعتماد به وکیل در صورتی که به آن اعتماد ندارید خیلی راحت اعلام عزل نمایید، لازم است بدانید بهای خواسته سنگین حق الوکاله سنگین دارد و در صورتی که نتوانید درست دفاع کنید حقتان پایمال می‌شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
به وکیل خود اعتماد نمایید
شما باید ابتدا درخواست انحصار وراثت را مطرح نمایید
و دادخواست تحریر ترکه و تقسبم ترکه مطرح نمایید
و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به وکیل خود اعتماد نمائید. از سوی دیگر برادرانتان حق اعتراض در دادگاه را دارند.