مشاوره حقوقی رایگان - خرابی و تعمیر آسانسور

با سلام و خدا قوت
باستحضار میرساند مدت یک هفته است که آسانسور ساختمان پنج طبقه ای که ما در آن ساکن هستیم خراب شده است و مدیر ساختمان از تعمیر و سرویس آن خودداری می نماید ، دلیل عدم تعمیر به فرمایش ایشان این است که می گوید شما زیاد از آسانسور استفاده می کنید ما ساکن طبقه اول و دوم هستیم و ایشان ساکن طبقه پنجم می باشند وطبق اظهار ایشان نباید از آسانسور بین طبقه 1 و 2 استفاده شود در حالیکه مادر خانم بنده هر دو زانوی پایش را عمل نموده و قادر به استفاده از پله نمی باشد. واعلام نموده کل هزینه تعمیر و آوردن سرویسکار بعهده شماست. حالا تکلیف ما با این مدیر زورگو چیست؟

1- آیا تعمیر آسانسور بعهده ما است؟
2- یا تمام مالکین آپارتمان؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هزینه تعمیر آسانسور بر عهده همه مالکین است

ابوالحسن افشاری

جناب آقای ابوالحسن افشاری :

درود. مدیر در صورت وجود پول در صندوق ساختمان موظف به انجام امور جاری ساختمان است. در صورت عدم انجام وظیفه، با سایر اعضا تشکیل جلسه دهید و مدیر غیر مسئول را عزل و مدیر وظیفه شناس انتخاب کنید.

هیچ گونه تبعیضی در استفاده از مشاعات ساختمان نمی توان تعیین نمود. همه طبقات باید از آسانسور استفاده کنند.

فقط در صورتی که فردی با استفاده نامتعارف، مثلا با بار سنگین آسیب به آسانسور زده باشد تعمیر بر عهده آسیب زنند است.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در صورت ممانعت استفاده از آسانسور، ایشان مرتکب جرم شده و می‌توانید از طریق پلیس 110 موضوع را صورتجلسه و شکایت مطرح نمایید با عنوان رفع ممانعت از حق

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

هزینه به عهده کل ساکنین است.
گزارش 110 بگیرید و شکایت ممانعت از حق مطرح کنید.
در جلسه ساختمان هم مدیر دیگری انتخاب نمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
تمام مالکین ساختمان بایستی هزینه تعمیر آسانسور را پرداخت نمایند و مدیر ساختمان حق ندارد که طبقات اول و دوم را از استفاده از آسانسور محروم نماید.