مشاوره حقوقی رایگان - توقیف موتور تصادفی

سلام من 5 ماه پیش تصادف کردم موتورم توقیف شد موقصر شناخته شدم شاکیم رضایت داد گواهینامه هم نداشتم الان میخام موتورم رو ترخیص کنم با نامه رضایت و مدارک لازم رفتم کلانتری برگه صورت جلسه رو به من ندادن گفتم تو باید بری از دادگاه نامه بگیری رفتم دادگاه گفت شما پرونده حقوقی داری که رضایت گرفتی ولی پرونده کیفری نداری کلانتری هم کاری انجام نمیده بدون نامه دادگاه قاضی حقوقی هم میگه به ما ربطی نداره الان باید چیکار کنم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

با اعلام تقصیر حادثه درخواست ترخیص موتور دهید و نامه قضایی بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پیشنهاد بر این است که از طریق پلیس راهور منطقه اقدام نمائید.