مشاوره حقوقی رایگان - اعمال نفوذ

در پرونده تصرف عدوانی به پرداخت 1میلیون جریمه شدم و رفع تصرف 4 متر زمین چون پرونده در دادگاه انقلاب داشتم وزندانی بودم پرونده جریمه به اجرای احکام انقلاب رفت تا یکی بشوند طرف پرونده با توجه به آشنایانی ک در شهرداری داشت قصد گرفتن مجوز ساخت به میزان 100 متر مربع را داشت من به شهرداری رفتم ورای رفع تصرف ب میزان 4 متر را نشان دادم وخواسته مجوز ساخت بگیرم گ 4 ماه مرا حی ون کردن وشخص منصوب حقوقی شهرداری گفت رای بع نفع طرفت هست ما مجوز کل زمین باشان میدمیم وبه من گفت برو اثبات مالکیت بده به قاضی مراجعه کردم گفت ن فقط 4 متره وگفت نمیتونه به شهرداری بگه به کی مجوز بده به کی نده واز من خواست به شهردار مراجعه کنم اینکاررا کردم شهردار مامور هاطی را خواست اونم گفت من بین این دو طرف گیر کردم گفتم خانم اثبات مالکیت بده گفتم چرا طرف پرونده نگفتی بده من نمیتونم خلاصه شهردار خواست که مامور به من نامه استعلام راب از قاضی را بدهد وایشان بهم داد من نامه را به شعبه بردم چون پرونده در اجرای احکام بود قاضی گفت اونجا برم اونجا رفتم ولی قاضی اجرای احکام چون عنوان نامه به شعبع صادر کننده رای بود ممانعت کرد وپرونده را به شعبه صادر کننده فرستاد پرونده در تاریخ 22 اسفند 1402 از شعبه اجرا به شعبه کیفری رفته بود درصورتیکه روز 5 فروردین 1403 به شعبه مراجعه کردم و مدیر دفتر گفتن هنوز نیامده ولی دروغ بود فردای آنروز به اجرا رفتم از تاریخ مطمعن شدم به شعبه کیفری آمدم وگفتم پرونده این تاریخ آمده ولی باز انکار می کرد با اصرار من به سیستم نگاهی کرد و گفت آمده فردا بیا قاضی جوابت بده فردا رفتم آقا گفت قاضی نیست من تا 17 نرفتم روز 17 فروردین رفتم ایشان تو اتاق قاضی کنار قاضی بود وقتی مرا دید سلام کردم اجازه پرسش نداد وگفت پرندتون فرستادم اجرا روب قاضی کردم گفتم قاضی اجرا جوال مرا نمی دهد قاضی گفت جریان پرونده چی بود توضیح دادم ک جواب استعلام برا شهرداری ک قاضی گفت تایید کردم بیرون آمدم دفنرشعبه رفتم تاریخ ارسال بپرسم گفت برو بایگانی رفتم تمام دفاتر رو گشتن نبود برگشتم عبه از دستگاه پرینتر گرفت ک تاریخ 7 فروردین پرونده به شعبه دوم رفته من ب شعبه دوم آمدم ولی پرونده ای نبود مامور ارسال مراسلات پستی هم نبود اعضای شعبه اجرا ب مامور پست زنگ زدن ورسیدن گفت فردا بررسی میکنم فردا تا ظهر دادسرا معطل شدم ولی مامور پست نیامد یکی از همکاران گفتم تماس گرفت گف تو اتاقم دارم پرونده رو مینویسم اخرای وقت اومد اتاقشون گشت هرچه گفتم اول زنگ بزن شعبه کیفری ببین تحویل تو دادن ولی ممیزد الکی وقت کشی می کرد آخر وقت شد زنگ زد وگفت تو شعبه بدوی هستش ولی دروغ میگف ایشان با مدیر دفتر شعبه بدوی توانی کرده بودند ومیخواستمد مدتی پرونده گم باشه یه سرس تحولات وتغییرلت انجام بدن تا بتونن رای قاضی ک ب نفع من بود رو به نفع طرفم بزنن حالا فردا باید برم شعبه به نطر شما چی بگم کجا شکایت کنم وبه خود مدیر دفتر آقای ... ک اینهمه کار بر علیهم کرده چی بگم

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق ادله موجود می‌توانید شکایت نمایید البته توجه داشته باشید در صورتی که ذیحق نباشید متحمل خسارات طرف مقابل خواهید شد

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. هرچند موضوع پرونده و خواسته شما به درستی بیان نشده لیکن نیاز است تا مدارک بررسی گردد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

لطفا سوالتان را مختصر و مفید مطرح کنید تا بررسی شود و راهنمایی شوید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
از طریق رئیس مجتمع قضایی پیگیری نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شایسته است که جهت ارائه پاسخ دقیق و جامع حقوقی، مدارک و مستندات مربوط به مسأله طرح شده تحت بررسی و مورد مطالعه قرار گیرند.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیق بتوان کرد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید موضوع را از طریق رئیس محترم مجتمع قضایی پیگیری کنید