مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام خسته نباشید.
برای مطالبه نفقه جاریه باید مشاوره رفت؟دفتر خدمات قضایی به من ی برگه داده گفته باید 3 جلسه بری مشاوره بعد مطالبه نفقه کنی. و اینکه اگه درخواست نفقه معوقه بدم و زوج پرداخت نکنه میشه طلاق گرفت؟ یا همچنین اگه نفقه جاریه رو مطالبه کنم و پرداخت نکنه چی؟
من میخوام از طریق نفقه طلاق بگیرم، میشه؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

نفقه ربطی به مشاوره ندارد دادخواست مستقیم مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
برای پرداخت نفقه نیازی به مشاوره نیست کارشناس مبلغ نفقه را تعیین می‌نماید و در صورت عدم پرداخت نفقه می‌تواند جزو دلایلی باشد که زوجه می‌تواند به آن استناد و طلاق بگیرد

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. نیاز به اطلاعات بیشتر است. اما معمولا قبل از رسیدگی پرونده در دادگاه خانواده ، پرونده به مرکز مشاوره می رود. بهتر است با مشورت وکیل اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
مطالبه نفقه مشاوره ندارد
شما باید ابتدا دادخواست مطالبه نفقه معوقه و جاری را مطرح نمایید
و حکم قطعی محکومیت زوج صادر گردد
و درخواست صدور اجراییه را مطرح
نمایید
و باید حداقل شش ماه زوج ، نفقه را پرداخت ننماید
و ...

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مطالبه نفقه نیاز به مشاوره ندارد.
دادخواست به خواسته مطالبه نفقه را از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی محل سکونت خویش به ثبت برسانید.

لیلا علیخانی

سرکار خانم لیلا علیخانی :

سلام. برای پرداخت نفقه نیازی به مشاوره نمی باشد و در صورت ارائه دادخواست و ارجاع به کارشناس، کارشناس مبلغ نفقه را تعیین می‌نماید و در صورتی که زوج حداقل شش ماه نفقه را پرداخت نکند، زوجه می‌تواند به آن استناد و اقدام به طلاق نماید.