مشاوره حقوقی رایگان - در مورد حبس تعزیری

سلام برای6گرم وهشتادسانت مواد صنعتی 8سال وهفت ماه وبیست و شش روزحبس داده برام تربت جام که الان 5ماه هست در زندان می باشم و انتقال به چناران هستم و تخفیف ومجازات استفاده نکردم ودوتا دختر معلول دارم که یکی کرولال وعمل کاشت حلزون شده وخانه خود را آوردیم مشهد به خاطره که دوسال باید دخترم را هفته ای حداقل سه مرتبه کلاس گفتار درمانی ودرماه دوبار تنظیم دستگاه اش مراجعه کنیم و کرایه خانه برج سه میلیون تومان وغیره آیا نمیشه به خاطره ای مشکلات وفشاری که به خانواده هست موافقت کنند که بند باز ویا پابندی کنند که بتونم هفته ای دوسه روز کارکنم تا در هزینه دخترم وبقیه خرجها باشم دکترومرکزکاشت هم نامه میدن راهی داره راهنمایی لطفا

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا نظر مرجع محترم قضایی ملاک است و می‌بایست مطابق قانون اقدام شود