مشاوره حقوقی رایگان - اعاده ی حیثیت

با عرض سلام و احترام خدمت وکلای محترم
بنده و خانمم که فقط دوماه باهم زندگی کردیم چند ماه پیش طلاق گرفتیم و عده خانم هم گذشت حال با توجه به جلسات مشاوره و صحبت با مشاور متوجه شدم گویا همسر سابقم از لحاظ اندام تناسلی متفاوت با دیگر خانم ها هستند و احتمال میدهم ایشان از این لحاظ مشکل داشتند ولی 100 درصد مطمئن نیستم و بنده عکسی ندارم مدرک پزشکی هم ندارم
مهریه را هم گرفته اند مبلغ سنگینی
حال میخواهم از ایشان شکایت کنم که حداقل برای خودم بدانم ایشان زن بوده مرد بوده کلا مشکل داشته یا خیر میخواستم بدانم ایا من هنوز میتوانم شکایت کنم و اگر اثبات نشود و ایشان سالم باشد ایا ایشان میتواند علیه من اعاده ی حیثیت و یا هر شکایت دیگری کنند؟
مجازات این شکایت من در صورتی که اثبات نشود چیست؟ زندان دارد؟
و اگر اثبات شود چه فایده ای دارد برای بنده؟
باتشکر فراوان