مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه

باعرض سلام من با موتور بودم یکی ماشین زد بهم مقصر صد در صد ماشین شد و ضربه مغزی شدم و لخته خون پشت مخچم تشکیل شد که همین عمل باعث سکته مغزیم شده
الان نصف سمت چپ بدن دست و پا توان خیلی کمی داره چشم چپ کلا تاره و مشکلات تکلم و شنوایی سمت چپ کاهش پیدا کرده ممنون میشم دیه روحدودا برام محاسبه کنید چون کارمم از دست دادم و خونه نشین شدم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

میزان صدمات را پزشکی قانونی تعیین مینماید

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. بر اساس نظر پزشکی قانونی دادگاه اقدام به صدور رأی مینماید و دیه را مشخص میکند.

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

چون مدت استعلاج و بهبود را پزشک قانونی با معاینات دوره ای مشخص می کند دیه از الان مشخص نیست

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
پزشکی قانونی عهده‌دار تعیین میزان درصد دیه می‌باشد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .اول متاسفم .انشااله شفای عاج دوم باید درصد جراحات تعیین تا حسب ان دیه مشخص شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به پزشکی قانونی مراجعه نمایید تا جراحات شما معاینه شود