مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پیش از موعد

سلام بیمه تامین اجتماعی با محاسبه سربازی 18 سال خدمت در فیش
45 سن
پیمانی در سازمان دولتی
دیسک گردن
دیسک کمر
سیاتیک با درد و گرفتگی باسن چپ و گز گز پا و خواب رفتن
دیگه ادامه نمی تونم بدم کارمو از نظر جسمی و روحی
مستندات پزشکی دارم
یعنی بعد 2 ساعت برای قضیه گردن و کمر و ساتیک باید دراز بکشم تا راحت شم .
می خوام باز نشسته شم ولی حق و حقومم چی جوریاست!/ ممنون

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

باید بروید کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی تایید شود و در صورت قبول، حقوق از کار افتادگی معادل یک سی‌ام از متوسط حقوق ماهانه شخص بیمه شده در کل سنوات پرداخت حق بیمه او به دست می‌آید که البته کمتر از نصف حقوق ماهیانه کنونی شما نمی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید ابتدا در کمیسیون پزشکی ، رای از کار افتادگی کلی شما صادر گردد

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام ابتدا باید کمیسیون پزشکی تایید نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره 1420 مربوط به سازمان تأمین اجتماعی در این ارتباط تماس حاصل فرمائید.