مشاوره حقوقی رایگان - وکالت مادر به دختر

سلام می‌خواستم بپرسم خواهرم رفته از مادرم امضا گرفته بدون اینکه مادرم متوجه بشه که امضای چی داره می‌کنه برداشته سند خونه رو به نام خودش کرده آیا میشه ازش بگیریم چون گفته از مادرم وکالت گرفته آیا میشه ما سندو برگردونیم

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام باید این ادعا را اثبات کنیدوگرنه نتیجه ندارذ

مجید کیانزاده

جناب آقای مجید کیانزاده :

سلام. اگر مادر شما محجور نباشند وکالت و انتقال صحیح است.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
با شرایطی امکان دارد
جهت ارائه راهکار قضایی نیاز به بررسی جزئیات انتقال مال است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله قابل اقدام و شکایت است
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام باید بررسی گردد مدارک _تماس بگیرید مدارک بررسی بگیرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر حکم حجر مادر را دریافت نمائید نقل و انتقال خواهر باطل خواهد شد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام امضا در دفترخانه داده می‌شود و طرف مقابل با اختیار اقدام می‌نماید اگر در غیر این صورت بوده بله