مشاوره حقوقی رایگان - عزل زن از وکالت در طلاق توسط وکیل دادگستری

سلام و احترام.
دوست شوهرم وکیل پایه یک دادگستری میباشد و برای انجام امور مربوط به حقوق کارگری که مربوط به اداره کار است، با ایشان قرارداد وکالت الکترونیک از طریق سامانه ثنا منعقد شد و وکیل من هستند و حق الوکاله نیز کامل پرداخت گردیده است، تمام اختیارات وکلای دادگستری را دارا میباشد . دعوی مربوط به این پرونده تمام شده است.
از قبل از شوهرم وکالت نامه ی بلاعزل در طلاق داشتم یعنی شرط ازدواجم بود و در دفتر اسناد رسمی به من وکالت بلاعزل با حق توکیل بغیر داده است و تنها راه عزل شدن من از وکالت در طلاق این است که خودم خودم را عزل کنم.
میخواستم بدانم آیا دوست شوهرم که وکیل من در دادگستری میباشد میتواند بوکالت از من به دفتر خانه اسناد رسمی مربوطه مراجعه کند و مرا که موکل او هستم از وکالت در طلاق عزل کند یا چنین اختیاری ندارد؟