مشاوره حقوقی رایگان - منزل فروش رفته در قرارداد متراژ قید نشده نوشته یک باب منزل

سلام ما منزل ویلایی فروختیم که با فروشنده اول قبل محضر یک کاغذ قرارداد بین خودمان امضا کردیم که ایشون متن رو نوشتن و نوشتن یک باب منزل.اما از اول سند بردیم نشون دادیم که چند متره در محضر هم موقع انتقال سند بردیم.چند وقت بعد فروش زنگ زدن چون میخواستن اپارتمانسازی کنن گفتن 12 متر زیاده بیاید امضا کنید رضایت بدید بشه جزو سند ما.چند وقت قبلش همسایه که اپارتمان ساخته بود فهمیده بود 12 متر زمینش کمه اینجا بود که ما متوجه شدیم این 12 متر رو در واقع 40 سال قبل موقع ساخت ما رفتیم در زمین همسایه.خریدار پول 12 متر اضافه رو نمیده،میگه ما در قرار داد اولیه که امضا کردیم نوشتیم یک باب منزل و متراژ بیان نشده.این حرف وجهه قانونی داره ؟ به هرحال ما سندی که متراژ داشته از اول نشونش دادیم حالا ایشون یه جور قرار داد نوشته بدون قید متراژ یعنی دست ما به جایی بند نیست؟ ظاهرا 12 متر رو هم در سند جدید ایشون اضاف شده از اون طرف همسایه که 12 متر خونش کمه میگه پول 12 متر باید بدید اونم به قیمت روز.5سال پیش فروختیم هنوز حل نشده

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

دز صورتی بنا به متژار بوده شما محق هستیدو در صورتی کلی فروخته اید مشتری محق است