مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام نامزد هستم اگر دادخواست طلاق بدهم در هرنوع طلاق به معاینه بکارت فرستاده میشوم؟در دوران عقد موقع طلاق چه ازمایشاتی را میگیرن ؟

پاسخ ها :

امین رادمان

جناب آقای امین رادمان :

سلام نیازی نیست.برای طلاق آزمایش بارداری

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تر زمان طلاق زوجه مدعی بکارت باشد جهت معاینه بکارت به پزشکی قانونی ارجاع می شود و معمولاً بکارت معاینه می شود و مقعد معاینه نمی شود.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورت ادعای عدم بکارت بله. آزمایش بارداری

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر زوجین بر سر مسائل اتفاق نظر داشته باشند اصولا خیر

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

ممکن است بعضی شعب به پزشکی قانونی ارجاع ندهند و اقرار شما را قبول کنند ... فقط ممکن است معاینه بکارت صورت گیرد و در زمان طلاق آزمایش باردلری لازم است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در زمان اجرای صیغه طلاق در دفترخانه باید گواهی عدم بارداری اخذ نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
آزمایش بارداری و معاینه بکارت در صورت ادعای زوجه به بکارت انجام خواهد پذیرفت.