مشاوره حقوقی رایگان - کیفری دیوان عالی کشور

سلام وقت بخیر
پرونده آدم ربایی داشتیم که متهم به 7 سال حکم غیابی محکوم شد و الان یک سال هست که زندانه بخاطر همین آبان ماه اعاده ی دادرسی زدیم دیوان شعبه 38 ام ثبت شده بود بعد زده بود در تاریخ 1402/10/12 وقت نظارت به لحاظ صدور تصمیم نهایی ابطال شد. تجدید و برای تاریخ 1403/01/19 تعیین گردید حالا امروز رفتم تو سامانه زده در تاریخ 1403/01/19 وقت نظارت به لحاظ عدم اتمام محکومیت تجدید و برای تاریخ 1403/05/24 تعیین گردید
و اینکه نوشته قرار قرار اعدادی صادر شده
این به چه معناست؟!
ممنون از پاسخگوییتان

پاسخ ها :

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

پرونده در دست بررسی است
ممکن است قرار تحقیقات و یا سایر قرارهای مورد نیاز صادر شده باشد
به شعبه مراجعه کنید