مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان رسیدگی به پرونده طلاق در دیوان عالی

سلام من وکالت بلاعزل ازشوهرم دارم و میخوام طلاق بگیرم پرونده رفت دیوان عالی وبعداز6ماه با نقص برگشت ب شعبه رسیدگی وحالا طلاق توشعبه تاییدشدورفع نقص شد ولی دوباره شوهرم اعنراض زد الان پرونده باردوم رفت دیوان عالی چقدرطول میکشه تابرگرده وحکم طلاق بیاد

پاسخ ها :

محسن قربانی

محسن قربانی :

برنامه پرونده‌ای که سابقاً به دیوان ارجاع شده است طول خواهد کشید

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

با وجود وکالت بلاعزل اعتراض پذیرفته نخواهد شد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

نامشخص است ولی معمولاً نزدیک به یک سال

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

معمولا دوتا 8ماه بستگی به شعبه مورد نظر دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حدود چند ماه زمان می‌برد اما اگر شما وکالت در طلاق داشته باشید دیگر قابلیت اعتراض ندارد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام بستگی به روند شعبه دارد