مشاوره حقوقی رایگان - افتتاح حساب بانکی

سلام خسته نباشید من مدتی پیش متوجه شدم که حساب;ها مسدود شده پیگیری کردم به من گفتن باید به اهواز برم اونجا رفتم دو تا شماره غریبه به من دادن گفتن با این شماره ها وارد شدن ولی خب هیچ کدوم برام آشنا نبودش و متوجه شدم از کد ملی من سو استفاده شده ولی هنوز شخصی که استفاده کرده کد ملی منو پیدا نکردم به من گفتن شکایت کن من دارم شکایت می کنم و موضوعش اینه که شخصی ناشناس از اطلاعاتمان استفاده کرده ولی خواستم ببینم میتونم حساب جدید باز کنم چون هیچ حساب بانکی ندارم الان یا اگر حساب جدید باز کنم اونم مسدوده؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در صورتی که از این مورد توسط مرجع قضایی منع نشده باشید