مشاوره حقوقی رایگان - فرار و ازدواج‼️⁉️

سلام من سه ساله که با مردی که دوستش دارم رابطه کامل داشتیم و بکارتمو از دست دادم من بیست سالمه و دیپلم دارم باتوجه به شرایطی ک دارم اقا گیر دادن ک عقد کنیم و بنده دوساله ک واسطه میفرستم پیش پدرم ک راضی بشه ولی همش میگه نه و دانشگاه نرفتنه منو بهونه میکنه و زنگ زده ب خونواده پسره و فحاشی کرده میخواستم بدونم اگر فرار کنیم باید از کجا نامه بگیرم برای ازدواج و نمیخام پروسه دادگاه طولانی بشه چون میترسم پدرم دست به قتل مادرم یا خونواده پسره بزنه چیکار باید بکنم، نمیشه جد پدریمو ببرم محضر و رضایت بگیرم ازش؟ چون تمام خونوادم راضین جز پدر

پاسخ ها :

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام در مورد شما چون باکره نیستید احتیاج به اجازه پدر ندارید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام خیر نمی‌شود _باید دادگاه بروید و با شعبه صحبت کنید جلسه را زودتر بیندازند_توصیه میکنم پدر را راضی کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با این شرایط امکان ازدواج وجود ندارد.
باید دا‌دخواست بدهید و از دادگاه اجازه ازدواج بگیرید.

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

دادخواست بدهید وازدادگاه اجازه ازدواج بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به شرایط شما می‌توانید ازدواج نمایید