مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص وسیله نقلیه تصادفی

سلام. برادرم وسیله نقلیه من را بدون حضور و اجازه من از محوطه مسکونی ام خارج و در اختیار شخص دیگر قرار داده. نامبرده درحین رانندگی تصادف و خودش مقصر میباشد و مختصری به بدن فرد جراحت وارد شده. من که مالک وسیله نقلیه میباشم. و از ماجرای تصادف خبر ندارم. فقط برادرم وسیله من را در اختیار آن فرد قرار داده. من میتوانم با ارایه سند و اسناد که مالک وسیله هستم را از پارکینگ رفع توقیف نمایم. لطفا راهنمایی کنید. با تشکر

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

سلام.تا پايان رسيدگي و قرار دادسرا امكانش نيست مگر اينكه پس از رسيدگي مقدماتي و اخذ وثيقه با موافقت قاضي شعبه آزاد كنيد