مشاوره حقوقی رایگان - چه مدرکی برای گذاشتن ضمانت بانکی از طرفم بگیرم که مالباخته نشم

باسلام.
کارفرمام برای گرفتن وام به ضمانت دو میلیاردی نیاز داره و از من خواسته سند خونه ام رو براش به عنوان ضمانت گرو بانک بزارم. من چه مدرکی ازش بگیرم که اگه قسطش رو نریخت من مالباخته نشم ... ممنون

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام توصیه من این هست به هیج عنوان ضامن کسی حتی برادر خود نشوید _هرکاری کنید تهش برای شما دردسر است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بهتر است با متخصص حقوقی همراه باشید ومشورت نمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

می‌توانید چک و یا سفته دریافت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هیچ چیز تضمین کننده کافی نیست زیرا ضامن پس از واریز اقساط می‌تواند علیه وام گیرنده دادخواست دهد
با این اوصاف می‌توان قرارداد تخصصی تنظیم گردد و اسناد تجاری دریافت گردد و....

معصومه احمدی

سرکار خانم معصومه احمدی :

به هیچ عنوان ضامن نشوید برای پاسخ دقیق تر مشاوره تلفنی برقرار نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
چنین کاری را انجام ندهید
در مقابل بانک شما مسئولیت خواهید داشت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر نریزد بانک میاد سراغ شما و شما مالباخته خواهید شد و اخذ سفته و چک نیز نتیجه ای نخواهد داشت.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما هر مدرکی بگیرید اگر ایشان پرداخت نکند سند شما ضبط خواهد شد

ابوالحسن افشاری

جناب آقای ابوالحسن افشاری :

درود. حتی اگر کار خود را از دست بدهید هزار بار بهتر از آن است که خانه خود را از دست بدهید. ضامن نشوید.