مشاوره حقوقی رایگان - نفقه ندادن حبس دارد!؟

سلام خانومی 28ساله هستم منو همسرم ازدواج دوممونه، حدوده دوساله ازدواج کردم دوماه بعد از عقد قرار بود همسرم خونه و وسایل تهیه کنه و زندگیمونو شروع کنیم ، اما الان دوساله همسرم نه دنبال خونه رفته و نه کالایی خریده و هیچ خرجی برای من نکرده حتی نفقه ای نداده ، الانم میخاد منو طلاق بده، بدون دلیل ... لطفاً راهنمایی کنید چه کنم که مهریه ام رو ازش بگیرم و اینکه ممنوع الخروجش کنم چون هر لحظه ممکنه از ایران بره و اینکه دوسال نفقه نداده هیچ خرجی نکرده آیا حبس داره یا خیر !؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
ترک انفاق درصورتیکه زن ازشوهرتمکین کند وشوهراستطاعت مالی داشته باشدوازپرداخت نفقه خودداری کند مجازات حبس دارد میتوانید باارسال شکواییه به دادسرا ازایشان شکایت کنید