مشاوره حقوقی رایگان - کوچه بن بست 6 متری

با سلام. بنده در یک کوچه ده متری هستم که منزلم دو نبش هست و کوچه بغلیم 6متریه که دو تا درب اونجا دارم و مستاجر ساکنه ما تو این کوچه 6متری 3تا همسایه هستیم همسایه رو به رویی و من و همسایه که پشت قواره هست و 6متر برش هست و این دو همسایه به من و مستاجر هام اجازه گذاشتن ماشین نمی‌دهند و همسایه آخری من هر دو تا ماشینش رو جلوی درب های من پارک میکنه و میگه تو اینجا هیچ سهمی نداری خواهشن جواب منو بدین ممنون

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر درب دارید باید سابقه آن بررسب شود که با اذن مالکان دیگر نصب شده یا از همان ابتدای ایجاد کوچه درب داشتید؟؟!

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر جزو قسمت‌های اختصاصی نمی‌باشد و یااز گذشته این حق وجود داشته است می‌توانید شکایت کنید اما اگر قبلا خودش اجازه داده است می‌تواند رجوع نماید