مشاوره حقوقی رایگان - اجاره مشاع

سلام. بنده در مجتمع 8 واحدی ساکن هستم . واحد من طبقه اول و جنوبی و دقیقا بالای حیاط مشاع میباشد. بنده به دلیل سر و صدای خودرو های پارک شده در حیاط و زیر پنجره ام شکایت کرده ام. اخیرا کاغذی در گروه ساختمان نوشته شده که چندواحد قرار گذاشتن حیاط مشاع زیر واحد من رو اجاره بدن برای پارک خودرو با عنوان پارکینگ مهمان و بابتش پول دریافت کنن. آیا کارشون قانونی هست ؟ و آیا تنها من یک نفر مالک، بخاطر سلب آسایش از اتاق خوابهام و واحدم میتونم رضایت ندم بابت پارک هیچ خودرویی در حیاط مشاع؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

پارکینگ اختصاصی متعلق به هر مالک است اما محوطه عمومی قابل اجاره بدون رضایت تمام شرکا نیست و شما هم می توامید از عایق های صوتی استفاده کنید