مشاوره حقوقی رایگان - تهدید به ضرب و شتم و اهانت و الفاظ رکیک

خیابان ولیعصر روبروی کوچه ... یک کوچه هست که سرش یه نمایشگاه ماشینه . صاحب نمایشگاه داخل کوچه رو مانع و صندلی و کله قندی میزاره تا وقتی ساعت 10 میاد مغازه رو بازکنه کسی اون قسمتای داخل کوچه نتونه ماشین پارک کنه . با اینکه درب ورودی مغازه اصلا توی کوچه نیست . به سمت خیابون باز میشه

من موانع رو برداشتم گذاشتم کنار و ماشین رو پارک کردم . اومده با الفاظ زشت و تهدید گفته حق نداری اینجا پارک کنی چون جلومغازه منه .
من چطوری میتونم پدرشو دربیارم و بشونمش سرجاش ؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با 110تماس بگیرید صورتجلسه شود و به عنوان تصرف عدوانی شکایت کنید