مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در ساخت و پیش فروش

سلام، ملکی رو برای ساخت آپارتمان با شخصی به مشارکت گذاشتم که او سازنده باشد و بنده مالک. ایشان ساختمان رو خلاف ضوابط ساخت به طوری که در کمیسیون ماده صد و دادگاه ساختمان حکم تخریب گفته است، از طرفی بنده سه دانگ از ملک را همان زمان قرارداد، در قرارداد هم آوردم و وکالت بلاعزل به طرفم دادم، ایشان دو واحد سهم خود را قبل از احداث پیش فروش کرد. الان هم پای کار نمیاد و بنده میخواهم ساختمان را با همکاری شهرداری تخریب کنم، آیا پیش خریداران از زمین حق دارند، بنده هیچ اطلاعی از پیش فروش نداشته و پای مبایعه نامه آنها را امضا نکردم. ممنون

پاسخ ها :

مرجان  فيروزبخت

سرکار خانم مرجان فيروزبخت :

سلام .آن اشخاص با قروشنده ي خود طرف هستند براي خسارت يا هر چيزي كه در قرار دادشون بوده و شما مسئوليتي نداريد

یک وکیل

قرار داد می بایست مطالعه شود
در صورت نیاز به مشاوره کامل تر به پروفایل بنده مراجعه نمایید شماره بنده ذکر شده است